Polévané a zdobené pralinky

Pekelně pálivá pralinka inspirovaná recepturou původního nápoje z kakaových bobů.

Pralinka vonící prosluněným Egyptem. Nugát s praženého sezamu a vrstva jemně mletých datlí...

Slovo 'pralinka' pochází z původního francouzského 'praliné'. A 'praliné' byly malé sladké hrudky z oříšků v karamelu. Od té doby už pralinka sice znamená něco úplně jiného, ale...

Lesknoucí se diamant s náplní kombinující svůdnou hořkost čokolády, kyselost višní a opojnost griotky.

Stačí smíchat dobré pistácie s dobrou čokoládou a vznikne vynikající pistáciový nugát krásně zelené barvy. A protože si taková chuť zaslouží exkluzivní péči, každou z pralinek...

K vytvoření dokonalé pralinky někdy stačí jen málo, v tomto případě tři ingredience: 72% čokoláda, drcené lískové oříšky a rum.